Schrijf je in !

En blijf op de hoogte van al ons briljant nieuws en leuke events.

  Geschenkbon

  Algemene voorwaarden

  + - Algemeen

  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op Pascale Masselis Cadeaubonnen die online of in de winkel worden gekocht. Je aankoop of het gebruik van een digitale of fysieke Pascale Masselis-cadeaubon houdt in dat je deze algemene voorwaarden volledig aanvaardt. Pascale Masselis behoudt zich het recht om de Algemene Voorwaarden te te wijzigen of beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving. De meest recente Algemene Voorwaarden worden steeds gepubliceerd op PascaleMasselis.com

   

  Pascale Masselis geschenkbonnen kunnen gebruikt worden in onze winkel in Antwerpen alsook online. U kunt de Cadeaubonnen gebruiken om de volledige waarde van de door uw geselecteerde item(s) te betalen. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige beschikbare betaalmethoden.

  + - Levering

  De cadeaubonnen van Pascale Masselis worden bij de bestelling als geschenk ingepakt en verzonden. Indien u een fysieke cadeaukaart besteld ontvangt u die uiterlijk 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. Pascale Masselis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet of laattijdig leveren.

  Als je liever een digitale cadeaubon per e-mail ontvangt, laat het ons dan weten.

  U bent verplicht een correct adres en e-mailadres op te geven voor de levering van de Pascale Masselis cadeaubon. Indien het door u opgegeven adres niet correct is, behoudt Pascale Masselis zich het recht voor de levering van de cadeaubon(nen) in te houden.

   

  Bestellingen van cadeaubonnen kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden.

  + - Gebruik van cadeaubonnen

  Je cadeaubon kan worden gebruikt als betaling voor je aankoop in de winkel of voor online bestelling bij Pascale Masselis. Het totaalbedrag van de aankopen wordt van de waarde van uw cadeaubon afgetrokken totdat deze nul bereikt.

  • Gebruik van je cadeaubon in onze winkel: Bij het afrekenen wordt het beschikbare tegoed op je cadeaubon automatisch afgetrokken van het totaalbedrag van je bestelling. Als het totaalbedrag van je aankoop lager is dan het beschikbare bedrag op de cadeaubon, geven we je een nieuwe cadeaubon met het resterende bedrag voor later gebruik. Als het totaalbedrag van uw bestelling hoger is dan het bedrag op uw cadeaubon, moet het resterende saldo betaald worden.
  • Gebruik je cadeaubon online: Bij het afrekenen kun je de couponcode voor eenmalig gebruik invoeren, je vindt hem terug op je geschenkbon. Als je online slechts een deel van de giftcard wilt gebruiken voor je aankoop, stuur ons dan een e-mail en we splitsen je codes op voor je online aankoop.

  Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om een andere cadeaubon te kopen. Pascale Masselis behoudt zich het recht voor om de cadeaubon op elk moment te annuleren indien deze onrechtmatig werd verkregen, onder meer door fraude.

  + - Geldigheid

  Al onze cadeaubonnen zijn geldig voor een periode van twaalf maanden vanaf de datum van aankoop. Na de vervaldatum kan de bon niet meer worden gebruikt, het resterende saldo gaat dan verloren. Als u een vervaldatum wil verlengen, bieden we een eenmalige verlenging van drie maanden aan, op voorwaarde dat we de aanvraag vóór de eerste vervaldatum ontvangen.

  + - Terugsturen

  Als u producten retourneert die u met een cadeaubon gekocht hebt, krijgt u een nieuwe cadeaubon met het tegoed.

  + - Verloren of gestolen cadeaubonnen

  Pascale Masselis kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verloren of gestolen cadeaubonnen. Cadeaubonnen worden niet vervangen, opnieuw uitgegeven of ingewisseld voor contant geld. Pascale Masselis is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verloren of gestolen cadeaukaarten.

  + - Privacybeleid

  Buttons CVBA, treedt op als verantwoordelijke voor alle persoonlijke gegevens die u aan ons bezorgt. Pascale Masselis heeft een privacybeleid waarin wordt beschreven hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd. Ons volledige privacybeleid vindt u hier.

  + - Klantenservice

  Contacteer onze Klantenservice hier.

  + - Bedrijfsinformatie

  Pascale Masselis

  Zirkstraat 42

  2000 Antwerpen

  België

  BTW : BE0437547303

  You don't have permission to register
  X