Schrijf je in !

En blijf op de hoogte van al ons briljant nieuws en leuke events.

  Veel gestelde vragen

  Juwelen Collectie

  + - Hoe kan ik meer informatie opvragen over een specifiek sieraad?

  Voor informatie die niet is opgenomen in de beschrijving op onze website, kan u contact met ons opnemen via e-mailof telefoon .

  + - Werken jullie ook met zilver?

  Al onze juwelen zijn gemaakt van 18 karaat goud.

  + - Waar worden uw sieraden gemaakt?

  Al onze juwelen worden in eigen beheer gemaakt in ons atelier in Antwerpen, België. Diamanten en edelstenen worden met de hand gemonteerd door onze bekwame diamantzetter, die meer dan dertig jaar ervaring heeft.

  + - Hoe bepaal ik mijn maat?

  Uw maat kan u laten opmeten in in ons atelier, maar als u niet naar ons kan komen, zou uw plaatselijke juwelier dit gratis moeten aanbieden. Let bij het opmeten op de dikte van de maatringen (dun of breed), dit zal ons helpen bij het bepalen van uw maat.

   

  Als geen van deze opties werkt, hebben we een eenvoudig te gebruiken ringmaatmethode voor thuis. Klik hier om aan de slag te gaan.

  + - Voegt u een certificaat van echtheid en een taxatie voor de verzekering bij uw juwelen?

  Bij elke aankoop ontvangt u een taxatie en een certificaat van echtheid.

  Diamanten en edelstenen

  + - Zijn uw diamanten conflictvrij?

  Wij kopen alleen diamanten aan bij onze vertrouwde diamanthandelaar. Haar kantoor bevindt zich in één van de Belgische diamantbeurzen en ze houdt zich aan de regels van The Kimberley Process (KP). We zijn dan ook zeker dat al onze diamanten conflictvrij zijn.

   

  Wat is het Kimberleyproces (KP)?

  Het Kimberley-Proces is een internationaal samenwerkingsverband met het oog op zelfregulering tussen landen, NGO’s en de diamantindustrie om conflictdiamanten uit de internationale diamanthandel te weren. Sinds de lancering heeft het KP ervoor gezorgd dat 99,8% van de conflictdiamanten niet meer verhandeld worden. Met Antwerpen als belangrijkste handelscentrum ter wereld voor diamant, werkt België nauw samen met de Europese Unie en andere partners binnen het Kimberley-Proces om conflictvrije diamanthandel te verzekeren.

  + - Werkt u met lab-grown diamanten?

  In onze eigen collectie werken we enkel met natuurlijke diamanten. Voor bestellingen op maat, werken we ook met Lab Grown diamant.

  + - Waar komen de edelstenen vandaan?

  Onze stenen komen van over de hele wereld, de edelstenen die je draagt kunnen uit Afrika, Amerika, Australië, India of zelfs Madagaskar komen!

   

  Wilt u meer weten over de herkomst van een bepaalde edelsteen, vraag het ons dan gerust.

  + - Waarop moet ik letten bij het kiezen van een diamant?

  We begrijpen dat het kiezen van een diamant overweldigend kan zijn!

   

  Door onze studie aan het Gemmology Institute of America (GIA) hebben wij de nodige kennis verworven om onze klanten het beste advies te geven bij het kiezen van een diamant. wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Op afspraak kunnen we verschillende diamanten tonen zodat u, met onze professionele hulp, kunt kiezen binnen uw budget en stijl.

   

  We raden u aan om sowieso vertrouwd te raken met de 4C’s van diamant. Deze basiskennis zal niet alleen het mysterie van de kwaliteit van de kwaliteit van een diamant ontrafelen, het helpt ook om de waarde en prijs van een diamant te begrijpen. Maar uiteindelijk moet u vooral uw gevoel volgen.

   

  Een diamant keuze is en moet persoonlijk zijn.

  + - Wat zijn de 4 C's?

  De 4 C’s staan voor Carat, Clarity, Colour en Cut.

   

  Carat of Karaat wordt gebruikt om het gewicht van diamanten en edelstenen weer te geven.

   

  Clarity of Zuiverheid verwijst naar de helderheid van een diamant en is gebaseerd op het aantal insluitsels in de edelsteen. Hoe zuiverder een diamant is, hoe zeldzamer én dus hoe hoger de prijs.

   

  Colour of kleur verwijst naar de kleur en tint van een diamant. Diamanten hebben meestal een geelachtige of bruinachtige tint. De schaal begint bij D (kleurloos) en loopt helemaal door tot Z (waarneembare kleur).

   

  Cut of slijp staat voor de slijpvorm van een diamant. Cut is de enige kwaliteit die ontstaat door een bijdrage van de mens, alle andere kwaliteiten komen van nature voor. Als een diamant mooie verhoudingen, symmetrie en hoeken heeft, zal hij een optimaal lichtrendement hebben en zeer sprankelend zijn. Met slechte hoeken, symmetrie en glans, wordt hij dof en donker.

   

  Voor meer diepgaande informatie over de 4 C’s, kan u hier ons blogartikel lezen over het onderwerp.

  Juwelenverzorging

  + - Biedt u een gratis schoonmaakdienst aan?

  Wij bieden al onze klanten gratis een jaarlijkse schoonmaakservice in de winkel aan.

  + - Hoe onderhoud ik mijn sieraden?

  Sieraden zijn bedoeld om dagelijks te dragen, maar een beetje tedere liefde en zorg gaat een lange weg!

  Wij bieden al onze klanten gratis een jaarlijkse schoonmaakservice in de winkel aan. Moest u niet tot bij ons geraken, breng uw sieraden dan één keer per jaar naar een lokale juwelier die u vertrouwt voor een grondige reiniging en algemene controle.

   

  Bij het aankleden doet u sieraden best als laatste om. Wanneer u geuren, lotions of sprays aanbrengt, doet u ze best af. Als je je sieraden niet draagt, bewaar ze dan apart om klitten en krassen te voorkomen. Zelfs een diamant kan worden bekrast door een andere diamant, dus zorg ervoor dat ze elkaar niet raken! We raden ook aan om sieraden af te doen bij het schoonmaken, zwemmen, tuinieren, sporten en koken.

   

  We werken aan een blogpost met meer gedetailleerde en materiaalspecifieke onderhoudsinstructies. Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor meer informatie.

  + - Kan ik sieraden thuis schoonmaken?

  Wij bieden al onze klanten gratis een jaarlijkse schoonmaakservice in de winkel aan. Moest u niet tot bij ons geraken, breng uw sieraden dan één keer per jaar naar een lokale juwelier die u vertrouwt voor een grondige reiniging en algemene controle.

   

  Tips om sieraden thuis schoon te houden

  Meng een paar druppels zeep met warm water en laat uw sieraden, één voor één, weken. Gebruik een zachte tandenborstel om elk stuk, ook de steen, lichtjes schoon te maken. Spoel zorgvuldig af en dep droog met een zachte doek of keukenpapier. Et voila, klaar om weer te schitteren!

  Chemische sieradenreinigers raden we af, ze kunnen bepaalde stenen beschadigen.

  We werken aan een blogpost met meer gedetailleerde en materiaalspecifieke onderhoudsinstructies. Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor meer informatie.

  + - Moet ik mijn edelsteen zettingen laten controleren?

  Alle edelsteenringen, vooral die met griffen, laat u best jaarlijks controleren. Draag ze ook met zorg, een tik tegen de steen of het metaal kan verschuivingen en losheid veroorzaken.

  Geschenken, cadeaubonnen en graveren

  + - Kan mijn cadeau ingepakt worden?

  Wij behandelen al onze bestellingen als geschenken! Om veiligheidsredenen verzenden we met non-descript verpakkingsmateriaal, maar binnenin vindt u onze kenmerkende geschenkverpakking – ideaal om cadeau te geven.

  + - Biedt u cadeaubonnen aan?

  We bieden ook cadeaubonnen aan, bestel die van jou hier!

  + - Biedt u gravures aan?

  Graveren is mogelijk voor sieraden met voldoende ruimte om te graveren. de kosten worden bij uw totaal opgeteld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het voegt doorgaans vijf tot tien werkdagen toe aan de standaard orderafhandeling.

  + - Hoe lang is een cadeaubon geldig?

  Al onze cadeaubonnen zijn geldig voor een periode van twaalf maanden vanaf de datum van aankoop. Na de vervaldatum kan de bon niet meer worden gebruikt, het resterende saldo gaat dan verloren. Als u een vervaldatum wil verlengen, bieden we een eenmalige verlenging van drie maanden aan, op voorwaarde dat we de aanvraag vóór de eerste vervaldatum ontvangen.

  + - Waar kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

  Voor het ogenblik kunnen geschenkbonnen enkel in onze winkel of bij een bestelling via email gebruikt worden.

  + - Wat als mijn cadeubon verloren is of gestolen werd?

  Cadeaubonnen kunnen niet worden vervangen bij verlies of diefstal. Behandel uw cadeaubonnen alsof het contant geld is.

  REPARATIES EN WIJZIGINGEN

  + - Biedt u een garantie aan?

  Om trouw te blijven aan onze hoge normen en kwaliteit, bieden we een levenslange garantie aan voor defecten in vakmanschap. De garantie dekt geen normale slijtage of schade opgelopen als gevolg van trauma, nalatigheid, gebrek aan regelmatig onderhoud, verlies of diefstal. We dekken ook geen sieraden die door een andere juwelier zijn bewerkt.

  We repareren met plezier beschadigde onderdelen, binnen of buiten onze garantie. De kosten hiervoor variëren, afhankelijk van de omvang van de reparatie.

  + - Biedt u reparaties aan voor stukken van andere juweliers?

  Dit is afhankelijk van het stuk. Dat is afhankelijk van het stuk én op eigen risico. Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service leveren, accepteren we alleen reparaties waar we met vertrouwen aan kunnen werken.

  + - Wat is rhodium?

  Rhodium is een zeldzaam metaal, lid van de platinagroep. Het wordt gebruikt om een helderwitte afwerking op witgoud te verkrijgen, dat van nature gebroken wit is. Om witgoud te creëren, worden aan goudgeel witte legeringen toegevoegd. Omdat men met wit goud nooit een perfect helder wit kunnen bereiken, wordt wit goud bedekt met een dunne laag rhodium.

  + - Waarom vervaagt de matte of gepolijste afwerking van mijn ring?

  Geen enkele oppervlakteafwerking is permanent. Dagelijks dragen leidt tot kleine krasjes op het oppervlak van elke ring. De opeenhoping van die slijtage zorgt er uiteindelijk voor dat een gepolijste ring er minder gepolijst en meer mat uitziet. Een matte ring ziet er op termijn dan weer meer gepolijst en minder mat uit. Wilt u de afwerking van uw ring opfrissen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

  + - Biedt u verkleiningen of vergrotingen aan?

  Het is niet altijd gemakkelijk om bij de eerste poging de perfecte maat te vinden. Afhankelijk van het ontwerp biedt Pascale Masselis daarom één gratis ringverkleining aan, binnen een hele maat. Het aanpassen van de grootte duurt ongeveer twee weken. Eventuele verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.

  Bestellingen op maat

  + - Wat is maatwerk?

  Voor onze op maat gemaakte ontwerpen, werken we met u samen om een stuk te creëren dat persoonlijk is, een echt uniek ontwerp.

  + - Hoe kan ik een afspraak met Pascale Masselis inplannen?

  U kunt hier een afspraak inplannen, of per e-mail of telefoon .

  + - Hoe snel kunnen mijn sieraden gemaakt worden? Biedt u een spoedservice aan?

  Als bepaalde sieraden niet op voorraad zijn, kunnen ze meestal binnen 3-6 weken vanaf de datum waarop de bestelling is voltooid, op bestelling worden gemaakt. Waar mogelijk bieden we spoeddiensten aan, dus informeer naar de levertijden als u uw sieraden voor een specifieke datum wilt ontvangen.

  + - Kan ik diamanten en edelstenen of goud van verouderde juwelen gebruiken voor een bestelling op maat?

  We doen niets liever dan erfstuksieraden een nieuwe bestemming geven. Het is een ethische optie voor uw ring én een erfstuk heeft vaak ook heel wat sentimentele waarde. Goud, kostbare edelstenen en diamanten kunnen hergebruikt worden wanneer ze geschikt en in goede staat zijn. Maak hiervoor een afspraak in ons atelier.

  + - Werkt u met klanten op afstand?

  We werken graag op afstand en zijn er trots op dat we mensen van over de hele wereld van dienst kunnen zijn, zowel met normale als op maat gemaakte bestellingen. E-mail of bel ons op +32 497 31 96 09 voor een online afspraak.

  U mag een antwoord verwachten binnen de 2-5 dagen, aangepaste vragen vergen iets meer tijd en aandacht.

  + - Hoe start een juweel op maat?

  We raden aan om eerst onze collectie te verkennen en zo uw voorkeuren te bepalen. Dat kan online, maar als u toevallig in de buurt van Antwerpen bent, raden wij u aan de ervaring te beginnen met een privéconsultatie en meer te leren over ons creatieve proces – van ontwerp en diamant-/edelsteen tot materiaalkeuze. We weten dat dit proces misschien onbekend is en zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste niveaus van service, aandacht en zorg. Maatwerkopdrachten zijn altijd op afspraak, neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

  + - Wat is de prijs van een ontwerp op maat? Is maatwerk duurder dan een stuk uit de collectie?

  Elk stuk wordt in eigen atelier gemaakt, waardoor we controle hebben over de materialen en arbeid die in uw stuk gaan. We proberen de materialen en het ontwerp, in de mate van het mogelijke, aan te passen aan uw budget.

   

  Maatwerk is niet duurder dan een kant-en-klaar stuk. Er is geen meerkost verbonden aan een ontwerp op maat, de prijs van een stuk wordt bepaald door de hoeveelheid arbeid en het materiaal dat gebruikt wordt. Dus nee, maatwerk is niet duurder, tenzij je dat wilt. We raden aan om onze collectie te bekijken om een idee te krijgen van de prijzen.

  Betaling en prijsstelling

  + - Ik heb vragen over een verzending of retourneren

  Alle details over verzending en retourneren zijn te vinden op onze Leveringen & Retour pagina.

  + - Wat als ik mijn bestelling wil annuleren of wijzigen?

  Over het algemeen verwerken we uw bestelling onmiddellijk, het kan dus zijn dat u geen wijzigingen kan aanbregen of uw bestelling annuleren omdat deze al verzonden is. In dit geval moet u uw bestelling retourneren zodra u deze heeft ontvangen, dit in overeenstemming met ons retourbeleid .

  + - Waar kun je de juwelen passen?

  Try-ons zijn enkel mogelijk in de winkel in Antwerpen.

  + - Moet ik een account aanmaken om een aankoop te doen?

  U hoeft geen account aan te maken, maar hierdoor kunnen wij u beter helpen als er iets naar voren komt na het bestellen.

  + - Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen voor mijn bestelling

  Een orderbevestigingsmail wordt door het systeem gegenereerd en automatisch verzonden zodra uw bestelling is goedgekeurd. Als u uw e-mail niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice, zij zullen een kopie doorsturen naar uw e-mailadres.

  + - Hoe snel kunnen mijn sieraden gemaakt worden? Biedt u een spoedservice aan?

  Als bepaalde sieraden niet op voorraad zijn, kunnen ze meestal binnen 3-6 weken vanaf de datum waarop de bestelling is voltooid, op bestelling worden gemaakt. Waar mogelijk bieden we spoeddiensten aan, dus informeer naar de levertijden als u uw sieraden voor een specifieke datum wilt ontvangen.

  Betaling en prijzen

  + - In welke valuta zijn de prijzen?

  Al onze prijzen zijn aangegeven in euro (€).

  + - Zijn de prijzen aan verandering onderhevig?

  Pascale Masselis behoudt zich het recht om de prijzen van producten die op de website worden aangeboden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. De prijzen die online worden weergegeven op het moment dat uw bestelling bevestigd wordt, worden aan u in rekening gebracht, op voorwaarde dat het door u bestelde product op dat moment beschikbaar is. We kunnen niet garanderen dat er geen fouten gebeuren en behouden ons daarom het recht om uw bestelling om welke reden dan ook te weigeren of te annuleren, bijvoorbeeld wanneer het product onjuist geprijsd is.

  + - Moet ik douane- en invoerrechten betalen voor internationale bestellingen?

  Internationale bestellingen zijn mogelijk onderworpen aan invoerrechten en/of belastingen die van toepassing zijn in uw land. Eventuele extra kosten of vertragingen voor inklaring, worden beschouwd als buiten onze controle en zijn daarom ook niet onze verantwoordelijkheid. Neem contact op met uw lokaal douanekantoor voor meer informatie over het douane- en accijnsbeleid in uw land.

  + - Welke betalingen accepteert u?

  We accepteren alle gangbare creditcards, betaalkaarten en Paypal.

  + - Kan ik btw terugvragen?

  De btw is in de verkoopprijs inbegrepen en bedraagt 21%. Online kunnen we geen van btw vrijgestelde verkopen afhandelen.

  Juwelen Collectie

  + - Hoe kan ik meer informatie opvragen over een specifiek sieraad?

  Voor informatie die niet is opgenomen in de beschrijving op onze website, kan u contact met ons opnemen via e-mailof telefoon .

  + - Werken jullie ook met zilver?

  Al onze juwelen zijn gemaakt van 18 karaat goud.

  + - Waar worden uw sieraden gemaakt?

  Al onze juwelen worden in eigen beheer gemaakt in ons atelier in Antwerpen, België. Diamanten en edelstenen worden met de hand gemonteerd door onze bekwame diamantzetter, die meer dan dertig jaar ervaring heeft.

  + - Hoe bepaal ik mijn maat?

  Uw maat kan u laten opmeten in in ons atelier, maar als u niet naar ons kan komen, zou uw plaatselijke juwelier dit gratis moeten aanbieden. Let bij het opmeten op de dikte van de maatringen (dun of breed), dit zal ons helpen bij het bepalen van uw maat.

   

  Als geen van deze opties werkt, hebben we een eenvoudig te gebruiken ringmaatmethode voor thuis. Klik hier om aan de slag te gaan.

  + - Voegt u een certificaat van echtheid en een taxatie voor de verzekering bij uw juwelen?

  Bij elke aankoop ontvangt u een taxatie en een certificaat van echtheid.

  Diamanten en edelstenen

  + - Zijn uw diamanten conflictvrij?

  Wij kopen alleen diamanten aan bij onze vertrouwde diamanthandelaar. Haar kantoor bevindt zich in één van de Belgische diamantbeurzen en ze houdt zich aan de regels van The Kimberley Process (KP). We zijn dan ook zeker dat al onze diamanten conflictvrij zijn.

   

  Wat is het Kimberleyproces (KP)?

  Het Kimberley-Proces is een internationaal samenwerkingsverband met het oog op zelfregulering tussen landen, NGO’s en de diamantindustrie om conflictdiamanten uit de internationale diamanthandel te weren. Sinds de lancering heeft het KP ervoor gezorgd dat 99,8% van de conflictdiamanten niet meer verhandeld worden. Met Antwerpen als belangrijkste handelscentrum ter wereld voor diamant, werkt België nauw samen met de Europese Unie en andere partners binnen het Kimberley-Proces om conflictvrije diamanthandel te verzekeren.

  + - Werkt u met lab-grown diamanten?

  In onze eigen collectie werken we enkel met natuurlijke diamanten. Voor bestellingen op maat, werken we ook met Lab Grown diamant.

  + - Waar komen de edelstenen vandaan?

  Onze stenen komen van over de hele wereld, de edelstenen die je draagt kunnen uit Afrika, Amerika, Australië, India of zelfs Madagaskar komen!

   

  Wilt u meer weten over de herkomst van een bepaalde edelsteen, vraag het ons dan gerust.

  + - Waarop moet ik letten bij het kiezen van een diamant?

  We begrijpen dat het kiezen van een diamant overweldigend kan zijn!

   

  Door onze studie aan het Gemmology Institute of America (GIA) hebben wij de nodige kennis verworven om onze klanten het beste advies te geven bij het kiezen van een diamant. wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Op afspraak kunnen we verschillende diamanten tonen zodat u, met onze professionele hulp, kunt kiezen binnen uw budget en stijl.

   

  We raden u aan om sowieso vertrouwd te raken met de 4C’s van diamant. Deze basiskennis zal niet alleen het mysterie van de kwaliteit van de kwaliteit van een diamant ontrafelen, het helpt ook om de waarde en prijs van een diamant te begrijpen. Maar uiteindelijk moet u vooral uw gevoel volgen.

   

  Een diamant keuze is en moet persoonlijk zijn.

  + - Wat zijn de 4 C's?

  De 4 C’s staan voor Carat, Clarity, Colour en Cut.

   

  Carat of Karaat wordt gebruikt om het gewicht van diamanten en edelstenen weer te geven.

   

  Clarity of Zuiverheid verwijst naar de helderheid van een diamant en is gebaseerd op het aantal insluitsels in de edelsteen. Hoe zuiverder een diamant is, hoe zeldzamer én dus hoe hoger de prijs.

   

  Colour of kleur verwijst naar de kleur en tint van een diamant. Diamanten hebben meestal een geelachtige of bruinachtige tint. De schaal begint bij D (kleurloos) en loopt helemaal door tot Z (waarneembare kleur).

   

  Cut of slijp staat voor de slijpvorm van een diamant. Cut is de enige kwaliteit die ontstaat door een bijdrage van de mens, alle andere kwaliteiten komen van nature voor. Als een diamant mooie verhoudingen, symmetrie en hoeken heeft, zal hij een optimaal lichtrendement hebben en zeer sprankelend zijn. Met slechte hoeken, symmetrie en glans, wordt hij dof en donker.

   

  Voor meer diepgaande informatie over de 4 C’s, kan u hier ons blogartikel lezen over het onderwerp.

  Juwelenverzorging

  + - Biedt u een gratis schoonmaakdienst aan?

  Wij bieden al onze klanten gratis een jaarlijkse schoonmaakservice in de winkel aan.

  + - Hoe onderhoud ik mijn sieraden?

  Sieraden zijn bedoeld om dagelijks te dragen, maar een beetje tedere liefde en zorg gaat een lange weg!

  Wij bieden al onze klanten gratis een jaarlijkse schoonmaakservice in de winkel aan. Moest u niet tot bij ons geraken, breng uw sieraden dan één keer per jaar naar een lokale juwelier die u vertrouwt voor een grondige reiniging en algemene controle.

   

  Bij het aankleden doet u sieraden best als laatste om. Wanneer u geuren, lotions of sprays aanbrengt, doet u ze best af. Als je je sieraden niet draagt, bewaar ze dan apart om klitten en krassen te voorkomen. Zelfs een diamant kan worden bekrast door een andere diamant, dus zorg ervoor dat ze elkaar niet raken! We raden ook aan om sieraden af te doen bij het schoonmaken, zwemmen, tuinieren, sporten en koken.

   

  We werken aan een blogpost met meer gedetailleerde en materiaalspecifieke onderhoudsinstructies. Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor meer informatie.

  + - Kan ik sieraden thuis schoonmaken?

  Wij bieden al onze klanten gratis een jaarlijkse schoonmaakservice in de winkel aan. Moest u niet tot bij ons geraken, breng uw sieraden dan één keer per jaar naar een lokale juwelier die u vertrouwt voor een grondige reiniging en algemene controle.

   

  Tips om sieraden thuis schoon te houden

  Meng een paar druppels zeep met warm water en laat uw sieraden, één voor één, weken. Gebruik een zachte tandenborstel om elk stuk, ook de steen, lichtjes schoon te maken. Spoel zorgvuldig af en dep droog met een zachte doek of keukenpapier. Et voila, klaar om weer te schitteren!

  Chemische sieradenreinigers raden we af, ze kunnen bepaalde stenen beschadigen.

  We werken aan een blogpost met meer gedetailleerde en materiaalspecifieke onderhoudsinstructies. Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor meer informatie.

  + - Moet ik mijn edelsteen zettingen laten controleren?

  Alle edelsteenringen, vooral die met griffen, laat u best jaarlijks controleren. Draag ze ook met zorg, een tik tegen de steen of het metaal kan verschuivingen en losheid veroorzaken.

  Geschenken, cadeaubonnen en graveren

  + - Kan mijn cadeau ingepakt worden?

  Wij behandelen al onze bestellingen als geschenken! Om veiligheidsredenen verzenden we met non-descript verpakkingsmateriaal, maar binnenin vindt u onze kenmerkende geschenkverpakking – ideaal om cadeau te geven.

  + - Biedt u cadeaubonnen aan?

  We bieden ook cadeaubonnen aan, bestel die van jou hier!

  + - Hoe lang is een cadeaubon geldig?

  Al onze cadeaubonnen zijn geldig voor een periode van twaalf maanden vanaf de datum van aankoop. Na de vervaldatum kan de bon niet meer worden gebruikt, het resterende saldo gaat dan verloren. Als u een vervaldatum wil verlengen, bieden we een eenmalige verlenging van drie maanden aan, op voorwaarde dat we de aanvraag vóór de eerste vervaldatum ontvangen.

  + - Waar kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

  Voor het ogenblik kunnen geschenkbonnen enkel in onze winkel of bij een bestelling via email gebruikt worden.

  + - Wat als mijn cadeubon verloren is of gestolen werd?

  Cadeaubonnen kunnen niet worden vervangen bij verlies of diefstal. Behandel uw cadeaubonnen alsof het contant geld is.

  + - Biedt u gravures aan?

  Graveren is mogelijk voor sieraden met voldoende ruimte om te graveren. de kosten worden bij uw totaal opgeteld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het voegt doorgaans vijf tot tien werkdagen toe aan de standaard orderafhandeling.

  REPARATIES EN WIJZIGINGEN

  + - Biedt u een garantie aan?

  Om trouw te blijven aan onze hoge normen en kwaliteit, bieden we een levenslange garantie aan voor defecten in vakmanschap. De garantie dekt geen normale slijtage of schade opgelopen als gevolg van trauma, nalatigheid, gebrek aan regelmatig onderhoud, verlies of diefstal. We dekken ook geen sieraden die door een andere juwelier zijn bewerkt.

  We repareren met plezier beschadigde onderdelen, binnen of buiten onze garantie. De kosten hiervoor variëren, afhankelijk van de omvang van de reparatie.

  + - Biedt u reparaties aan voor stukken van andere juweliers?

  Dit is afhankelijk van het stuk. Dat is afhankelijk van het stuk én op eigen risico. Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service leveren, accepteren we alleen reparaties waar we met vertrouwen aan kunnen werken.

  + - Wat is rhodium?

  Rhodium is een zeldzaam metaal, lid van de platinagroep. Het wordt gebruikt om een helderwitte afwerking op witgoud te verkrijgen, dat van nature gebroken wit is. Om witgoud te creëren, worden aan goudgeel witte legeringen toegevoegd. Omdat men met wit goud nooit een perfect helder wit kunnen bereiken, wordt wit goud bedekt met een dunne laag rhodium.

  + - Waarom vervaagt de matte of gepolijste afwerking van mijn ring?

  Geen enkele oppervlakteafwerking is permanent. Dagelijks dragen leidt tot kleine krasjes op het oppervlak van elke ring. De opeenhoping van die slijtage zorgt er uiteindelijk voor dat een gepolijste ring er minder gepolijst en meer mat uitziet. Een matte ring ziet er op termijn dan weer meer gepolijst en minder mat uit. Wilt u de afwerking van uw ring opfrissen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

  + - Biedt u verkleiningen of vergrotingen aan?

  Het is niet altijd gemakkelijk om bij de eerste poging de perfecte maat te vinden. Afhankelijk van het ontwerp biedt Pascale Masselis daarom één gratis ringverkleining aan, binnen een hele maat. Het aanpassen van de grootte duurt ongeveer twee weken. Eventuele verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.

  Bestellingen op maat

  + - Wat is maatwerk?

  Voor onze op maat gemaakte ontwerpen, werken we met u samen om een stuk te creëren dat persoonlijk is, een echt uniek ontwerp.

  + - Hoe kan ik een afspraak met Pascale Masselis inplannen?

  U kunt hier een afspraak inplannen, of per e-mail of telefoon .

  + - Hoe snel kunnen mijn sieraden gemaakt worden? Biedt u een spoedservice aan?

  Als bepaalde sieraden niet op voorraad zijn, kunnen ze meestal binnen 3-6 weken vanaf de datum waarop de bestelling is voltooid, op bestelling worden gemaakt. Waar mogelijk bieden we spoeddiensten aan, dus informeer naar de levertijden als u uw sieraden voor een specifieke datum wilt ontvangen.

  + - Kan ik diamanten en edelstenen of goud van verouderde juwelen gebruiken voor een bestelling op maat?

  We doen niets liever dan erfstuksieraden een nieuwe bestemming geven. Het is een ethische optie voor uw ring én een erfstuk heeft vaak ook heel wat sentimentele waarde. Goud, kostbare edelstenen en diamanten kunnen hergebruikt worden wanneer ze geschikt en in goede staat zijn. Maak hiervoor een afspraak in ons atelier.

  + - Werkt u met klanten op afstand?

  We werken graag op afstand en zijn er trots op dat we mensen van over de hele wereld van dienst kunnen zijn, zowel met normale als op maat gemaakte bestellingen. E-mail of bel ons op +32 497 31 96 09 voor een online afspraak.

  U mag een antwoord verwachten binnen de 2-5 dagen, aangepaste vragen vergen iets meer tijd en aandacht.

  + - Hoe start een juweel op maat?

  We raden aan om eerst onze collectie te verkennen en zo uw voorkeuren te bepalen. Dat kan online, maar als u toevallig in de buurt van Antwerpen bent, raden wij u aan de ervaring te beginnen met een privéconsultatie en meer te leren over ons creatieve proces – van ontwerp en diamant-/edelsteen tot materiaalkeuze. We weten dat dit proces misschien onbekend is en zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste niveaus van service, aandacht en zorg. Maatwerkopdrachten zijn altijd op afspraak, neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

  + - Wat is de prijs van een ontwerp op maat? Is maatwerk duurder dan een stuk uit de collectie?

  Elk stuk wordt in eigen atelier gemaakt, waardoor we controle hebben over de materialen en arbeid die in uw stuk gaan. We proberen de materialen en het ontwerp, in de mate van het mogelijke, aan te passen aan uw budget.

   

  Maatwerk is niet duurder dan een kant-en-klaar stuk. Er is geen meerkost verbonden aan een ontwerp op maat, de prijs van een stuk wordt bepaald door de hoeveelheid arbeid en het materiaal dat gebruikt wordt. Dus nee, maatwerk is niet duurder, tenzij je dat wilt. We raden aan om onze collectie te bekijken om een idee te krijgen van de prijzen.

  You don't have permission to register
  X