Schrijf je in !

En blijf op de hoogte van al ons briljant nieuws en leuke events.

  Halsketting met natuurlijke Zirkoon

  4 250

  Halsketting van 18-karaats goud, bezet met twee ovaal geslepen Zirkonia edelstenen.

  Uitverkocht

  Beschrijving

  Ontwerp

  Halsketting vervaardigd uit 18-karaats geel goud bezet met twee ovaal geslepen zirkoon edelstenen.

  Elk sieraad is volledig met de hand gemaakt, dus er kunnen verschillen optreden.

  Over Zirkoon

  Zirkoon staat bekend om zijn schittering en flitsen van veelkleurig licht, vuur genoemd. Door de dubbele breking van de edelsteen zie je twee keer zoveel facetten en krijgt hij twee keer zoveel vuur.

  De meest waardevolle kleuren van zirkoon zijn blauw, felrood en groen, maar de steen komt voor in een hele reeks kleuren.

  Op de schaal van Mohs heeft zirkoon een hardheid van 6 tot 7,5. Daarmee is de edelsteen perfect voor gebruik in sieraden én om dagelijks te dragen. De steen zou de slaap verbeteren en zorgen voor meer rijkdom, eer en wijsheid.

  Zirkoon wordt vaak verward met cubic zirconia, een synthetische kristalverbinding van zirkoniumoxide. Dat is jammer, want zirkoon is een natuurlijke edelsteen met een hele eigen geschiedenis. Stenen gevonden in Australië zijn met hun 4,4 miljard jaar bijvoorbeeld de oudste mineralen op aarde.

  Afmetingen

  Alle halssnoeren hebben een standaardlengte van 45 cm met een extra verlenging van 3 cm. Als je een andere lengte nodig hebt, stuur ons dan een e-mail.

  Zirkoon : 10 x 12 mm & 7 x 9 mm

  Verzending en retourzendingen

  Alle bestellingen worden gratis verzonden. Bezoek voor meer informatie over retourzendingen onze verzend- en retourpagina hier.

  Extra informatie

  Edelstenen

  Zirkoon

  You don't have permission to register
  X