Schrijf je in !

En blijf op de hoogte van al ons briljant nieuws en leuke events.

  Ring met zircoon en diamant

  3 560

  De ring is gemaakt van 18-karaats geelgoud met een zirkoon edelsteen en 8 briljantgeslepen diamanten voor een totaal van 0,24ct.

  Maat is 57 onmiddellijk beschikbaar voor verzending, alle andere maten worden 2 weken na de datum van bestelling verzonden.

  Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,
  Aantal

  Beschrijving

  Ontwerp

  De ring is gemaakt van 18-karaats geelgoud met een zirkoon edelsteen en 8 briljantgeslepen diamanten voor een totaal van 0,24ct.

  Elk sieraad is handgemaakt met natuurlijke materialen. Dit zorgt soms voor kleine verschillen in kleur en vorm.

  Over zirkoon

  Zirkoon is gekend om zijn glans en flitsen van veelkleurig licht, ook wel vuur genoemd. De dubbele lichtbreking van de edelsteen zorgt voor twee keer zoveel facetten en dus ook twee keer zoveel vuur. De meest waardevolle kleuren van zirkoon zijn blauw, fel rood en groen, maar de steen komt voor in een hele reeks kleuren. Op de schaal van Mohs heeft zirkoon een hardheid van 6 tot 7,5. Daarmee is de edelsteen perfect voor gebruik in sieraden én om dagelijks te dragen. De steen zou de slaap verbeteren en zorgen voor meer rijkdom, eer en wijsheid. Zirkoon wordt vaak verward met cubic zirconia, een synthetische kristal verbinding van zirkoniumoxide. Dat is jammer, want zirkoon is een natuurlijke edelsteen met een hele eigen geschiedenis. Zirconen gevonden in Australië zijn met hun 4,4 miljard jaar bijvoorbeeld de oudste mineralen op aarde.

   

  Wil je meer weten over edelstenen? GIA is onze betrouwbare bron voor informatie over edelstenen.

  Over diamant

  Diamant, ook gekend als de eeuwige steen, heeft een lange geschiedenis als geliefde en gegeerde edelsteen.Hij is vooral bekend in zijn witte variant, maar bestaat in heel wat verschillende kleuren.

  De naam komt van het Griekse woord adamas, wat onbreekbaar betekent. Met een hardheid van 10 op de schaal van Mohs, is diamant dan ook het hardste bekende materiaal op aarde.

  Diamant is de geboortesteen van de maand april. Hij symboliseert oneindigheid en zou zijn drager vrede, rijkdom en geluk in de liefde brengen.

  Bij het kopen van een diamant van goede kwaliteit, zijn vooral de 4 C’s (Color, Clarity, Cut en Carat) belangrijk.

   

  Wil je meer weten over edelstenen? GIA is onze betrouwbare bron voor informatie over edelstenen.

  Afmetingen

  Zirkoon: 8 x 12 mm

  Maten

  Maat 57 is onmiddellijk beschikbaar, alle andere maten worden 2 weken na bestelling verzonden.

  Verzending en retourzendingen

  Alle bestellingen worden gratis verzonden. Bezoek voor meer informatie over retourzendingen onze verzend- en retourpagina hier.

  Extra informatie

  Gold colour

  Geel goud

  Gemstones

  Diamant, Zirkoon

  Misschien ook iets voor jou...

  You don't have permission to register
  X