Schrijf je in !

En blijf op de hoogte van al ons briljant nieuws en leuke events.

  Tanzaniet halsketting

  Halssnoer vervaardigd uit 18-karaats goud bezet met twee briljantgeslepen diamanten voor een totaal van 0,28 ct en een tanzaniet edelsteen.

   

  Alleen beschikbaar op nabestelling. Bestellingen worden na 3 tot 4 weken verzonden.

  Elk sieraad is volledig met de hand gemaakt, dus er kunnen verschillen optreden.

  Beschrijving

  Ontwerp

  Halsketting vervaardigd uit 18-karaats geel goud bezet met twee briljant geslepen diamanten voor een totaal van 0,28ct en een Tanzaniet edelsteen.

  Elk sieraad is volledig met de hand gemaakt, dus er kunnen verschillen optreden.

  Over tanzaniet

  Tanzaniet is de paars blauwe variant van het mineraal zoisiet en heeft een hardheid van 6 tot 7 op de schaal van Mohs. De edelsteen kreeg van Tiffany & Co de naam tanzaniet om zijn enige land van herkomst te eren, Tanzania. De edelsteen is een relatief recente ontdekking, pas in 1967 werd hij voor het eerst gevonden in de heuvels van Merelani. Samen met zirkoon, is tanzaniet de geboortesteen van de maand december. Hij symboliseert vertrouwen, individualiteit en welvaart.

  Meer weten over edelstenen? GIA is onze betrouwbare bron voor informatie over edelstenen.

  Over Diamant

  Diamant, ook gekend als de eeuwige steen, heeft een lange geschiedenis als geliefde en gegeerde edelsteen.Hij is vooral bekend in zijn witte variant, maar bestaat in heel wat verschillende kleuren.

  De naam komt van het Griekse woord adamas, wat onbreekbaar betekent. Met een hardheid van 10 op de schaal van Mohs, is diamant dan ook het hardste bekende materiaal op aarde.

  Diamant is de geboortesteen van de maand april. Hij symboliseert oneindigheid en zou zijn drager vrede, rijkdom en geluk in de liefde brengen.

  Bij het kopen van een diamant van goede kwaliteit, zijn vooral de 4 C’s (Color, Clarity, Cut en Carat) belangrijk.

  Meer weten over edelstenen? GIA is onze betrouwbare bron voor informatie over edelstenen.

  Afmetingen

  Alle halssnoeren hebben een standaardlengte van 45 cm met een extra verlenging van 3 cm. Als je een andere lengte nodig hebt, stuur ons dan een e-mail.

  Verzending en retourzendingen

  Alle bestellingen worden gratis verzonden. Bezoek voor meer informatie over retourzendingen onze verzend- en retourpagina hier.

  Extra informatie

  Gemstones

  Diamant, Tanzaniet

  Misschien ook iets voor jou...

  You don't have permission to register
  X