Schrijf je in !

En blijf op de hoogte van al ons briljant nieuws en leuke events.

  Halsketting met parel en diamant

  3 950

  Halsketting vervaardigd uit 18-karaats goud bezet met een briljant geslepen diamant en een barokke, natuurlijke parel.

   

  Witgoud is alleen beschikbaar op nabestelling. Bestellingen worden na 3 tot 4 weken verzonden.

  Elk sieraad is volledig met de hand gemaakt, dus er kunnen verschillen optreden.

  Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,
  Aantal

  Beschrijving

  Ontwerp

  Halsketting vervaardigd uit 18-karaats goud bezet met een briljant geslepen diamant en een barokke, natuurlijke parelsteen.

  Over parel

  De parel is misschien wel de meest geliefde edelsteen aller tijden. De parel is misschien wel de meest geliefde edelsteen aller tijden. Hij is vooral bekend in het wit en het crème, maar zijn kleurenpalet strekt zich uit van zalmroze en lavendel tot blauw- en groenachtige tinten.

  Parels zijn organische edelstenen, ze groeien in het weefsel van een levend weekdier, en zijn dus afkomstig uit oceanen, meren en rivieren.

  Met een hardheid van 2,5 tot 4 op de schaal van Mohs, zijn het relatief zachte edelstenen. Bewaar ze apart van andere stenen en juwelen om krassen te voorkomen.

  Volgens de legende zijn parels vreugdetranen van de godin van de liefde, Aphrodite. Ze symboliseren voorspoed, zuiverheid en onschuld, én zouden zorgen voor een lang leven.

  De geboortesteen van de maand juni wordt traditioneel geschonken bij bruiloften.

  Over Diamant

  Diamant, ook gekend als de eeuwige steen, heeft een lange geschiedenis als geliefde en gegeerde edelsteen.Hij is vooral bekend in zijn witte variant, maar bestaat in heel wat verschillende kleuren.

  De naam komt van het Griekse woord adamas, wat onbreekbaar betekent. Met een hardheid van 10 op de schaal van Mohs, is diamant dan ook het hardste bekende materiaal op aarde.

  Diamant is de geboortesteen van de maand april. Hij symboliseert oneindigheid en zou zijn drager vrede, rijkdom en geluk in de liefde brengen.

  Bij het kopen van een diamant van goede kwaliteit, zijn vooral de 4 C’s (Color, Clarity, Cut en Carat) belangrijk.

  Afmetingen

  Een briljant geslepen diamant van 0,07 ct.

  Een zoetwater parel.

  Alle halskettingen worden verzonden met een standaardlengte van 45 cm met een extra verlenging van 3 cm. Als je een andere lengte nodig hebt, stuur ons dan een e-mail.

  Verzending en retourzendingen

  Alle bestellingen worden gratis verzonden. Bezoek voor meer informatie over retourzendingen onze verzend- en retourpagina hier.

  Extra informatie

  Gemstones

  Diamant, Parel

  Misschien ook iets voor jou...

  You don't have permission to register
  X